Home llgeschenkOver mezelfWebshopLevering & afhalingAlgemene voorwaardenContactBlogPartners
2de-bruin-2


De 3 pijlers die gebruikt worden om mijn site samen te vatten, zou ik graag willen gebruiken om mij even kort aan jullie voor te stellen.

Persoonlijk

Ik ben een jonge mama die gedreven is om iets nieuws te doen in haar leven. Naast mijn gezinsleven wil ik mij volledig toeleggen op het verwezenlijken van een familiale, toegankelijke en vooral persoonlijke webshop, waar ik meerdere van mijn passies wil delen met jullie. Het persoonlijk karakter kan je terugvinden in het feit dat ik alles wat op de webshop staat eigenhandig heb gekozen, geproefd en goed bevonden. Het persoonlijke gaat echter verder dan dat, zo is de naam geïnspireerd op mijn twee fantastische kinderen, en zijn alle foto’s die de categorieën verduidelijken van ons persoonlijk getrokken. Letterlijk en figuurlijk is deze site volledig “hands on”.

Ambachtelijk

Het hands on kunnen we dus ook wel doortrekken naar het ambachtelijke, al hoewel ik de producten niet zelf maak, worden deze wel telkens persoonlijk gecontroleerd op kwaliteit, met uiterste zorg geplaatst in de manden geplaatst en verwerkt tot een attractief en appetijtelijk cadeautje om te geven aan jezelf of anderen.

Uniek

Gedurende de opbouw van de webshop en het bedenken van het geheel is me vaak de vraag gesteld; “wat maakt u anders dan anderen?” Ik denk dat ik daar alleen kan op antwoorden door te verwijzen naar mijn 2 vorige pijlers. Wat ik vooral wil doen is mij zo bereikbaar en persoonlijk mogelijk openstellen voor jullie. Zo probeer ik steeds zo snel mogelijk te antwoorden op jullie vragen. Daarnaast bied ik u ook de mogelijkheid om meer te doen dan enkel te bestellen via de webshop. Zo is er de mogelijkheid om zelf manden samen te stellen, maar ook alles wat je uit een mand kan halen, kan je individueel bij me bestellen.

LLs geschenk

BE0685615596
SCHOOLSTRAAT 16
9185 WACHTEBEKE
België

32496154723

Kaart weergeven

L&L's geschenk; ik zorg voor alles in een oogwenk

Altijd afhaling binnen de 4 uur mogelijk!  

gratis levering in een straal van 25 km. 


Home llgeschenk Over mezelf Webshop Levering & afhaling Algemene voorwaarden Contact Blog Partners

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be